De Tijgersprong | Kaaistraat 63 | 4651BM Steenbergen | 0167-794517 | mail@detijgersprong.nl

  

Tarieven


De Tijgersprong levert 2 soorten diensten met aparte tarieven en eventuele vergoeding: Sensorische Informatieverwerking en Kinderfysiotherapie.


Sensorische Informatieverwerking


De hulpvraag die u heeft gaat over gedrag van uw kind. Vergoeding valt dan onder de Jeugdwet.


Met de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge, Woensdrecht, Rucphen en Zundert hebben wij een overeenkomst. Voor vergoeding vanuit de jeugdwet binnen deze gemeenten is een verwijzing nodig van uw jeugdprofessional, medisch specialist of huisarts.


Woont u in een andere gemeente? of heeft u geen verwijzing? U kunt bij uw gemeente navragen of ze zorg vergoeden bij een niet-gecontracteerde aanbieder. Anders betaalt u de kosten zelf:


Online SI-advies

U vult 2 vragenlijsten in en mailt deze. Ik werk deze gegevens uit in een verslag waarin we een “waarschijnlijk” SI profiel van uw kind maken en uw vragen beantwoorden. Een waarschijnlijk profiel, omdat ik uw kind niet gezien heb en een profiel maak op basis van uw verhaal. U krijgt praktische tips. In een telefoongesprek leg ik het SI profiel uit en licht het advies toe.

Tarief: € 200,—


SI Onderzoek

U vult vragenlijsten in en neemt deze mee als u met uw kind komt. U komt naar de praktijk en ik doe onderzoek bij uw kind in 1 of 2 keer, afhankelijk van hoelang uw kind aan een stuk kan werken.

Het onderzoek werk ik uit in een verslag waarin:

Een SI-profiel staat met uitleg van de problematiek van uw kind.

Adviezen staan hoe u het beste verder kunt gaan.

Het onderzoeksverslag licht ik toe in een gesprek. Naar uw wens kan dit in de praktijk in Steenbergen of per telefoon.

Tarief: € 425,—


Advies, begeleiding en  coaching

Bij begeleiding kunt u denken aan uitleg aan u als ouder, een advies, iemand die praktisch met u meedenkt. Ook een gesprek met de leerkracht van uw kind om uitleg en advies te geven behoort tot de mogelijkheden. Dit kan face tot face in Steenbergen of per telefoon of mail.

Tarief: € 85,— per uur.


SI Behandeling

Behandeling in de praktijk kan ook indien we dat nodig vinden of wenselijk.

Tarief: € 85,00 per uur.


Schoolbezoek

Advies en overleg op school met de leerkracht. Eventueel zijn IB-er of andere betrokkenen aanwezig.

Tarief: € 85,00 per uur, inclusief reistijd.Kinderfysiotherapie


De hulpvraag die u heeft gaat over bewegen, schrijven, uw baby of poep- en plasproblemen. Kinderfysiotherapie wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet.

Wij hebben een overeenkomst met VGZ, IZZ, IZA, Unive, Bewust, Zekur, SZVK, Zorgzaam, Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, OZF, De Friesland, DSW en Stad Holland. Declaraties gaan rechtstreeks naar uw zorgverzekering. De 1e 18 keer worden volledig vergoed. Daarna hangt dat af van uw aanvullende verzekering.


Staat uw zorgverzekeraar hier niet bij? U krijgt dan van ons een factuur. Deze betaalt u en dient u zelf in bij uw zorgverzekeraar. Hoeveel u vergoed krijgt hangt af van het soort verzekering dat u heeft. Bij een restitutiepolis krijgt u 100% vergoed, bij een naturapolis een deel, tussen de 50 en 85%. Vraag dit zelf na bij uw zorgverzekeraar.


Tarieven kinderfysiotherapie


Afspraak Kinderfysiotherapie___________________

Kinderfysiotherapie aan huis ___________________

Schoolbezoek________________________________

Instructie/overleg ouders _____________________

Eenmalig kinderfysiotherapeutisch rapport ______

Screening ___________________________________

Telefonische afspraak _________________________

 

€ 53,00

€ 71,00                                                          

€ 71,00

€ 53,00

€ 53,00

€ 15,50

€ 21,00